Salāti ar zilo sieru un medus dresingu

Lai pagatavotu divas porcijas, nepieciešams:

  • 1 salātu mikslis

  • 1 bumbieris

  •  1 fenhelis

  •  200 g Gorgonzola vai Dor Blu siers

  • 2 saujas valrieksti

Dresingam:

  • 40 ml olīveļļa

  • 1 ĒK medus

  • 1 ĒK citrona sula

  • 1 TK Dižonas sinepes

Pagatavošana:

  1. Salātus ber traukā, sagriež plānās šķēlītēs fenheli un bumbieru, pievieno salātiem

  2. Sadrupina sieru, pievieno to salātiem

  3. Pārber riekstus

  4. Sajauc bļodiņā visas mērces sastāvdaļas un pārjel salātiem

  5. Lai labi garšo!

Previous
Previous

Medus kūka

Next
Next

Itāļu mandeļu cepumi