Sojas-medus vistas spārniņi

Visiem iecienītie vistas spārniņi sojas-medus marinādē būs lielisks ēdiens dārza svētkiem, ikdienai vai piektdienas vakaram. Pasniedz kopā ar mērcītēm kartupeļiem, salātiem vai dārzeņiem.

Sastāvdaļas:

  • 2 ēdamkarotes medus

  • 40ml sojas mērces

  • 50ml olīveļļas

  • ķiploka daiviņa

Pagatavošana:

  1. Medu sajauc ar sojas mērci. Pievieno olīveļļu un sakapātu ķiploka daiviņu, samaisa. (Ja sojas mērce ir sāļa, sāli nevajag likt).

  2. Vistas spārniņus pārlej ar marinādi un atstāj vēsumā ievilkties 30 - 45 minūtes.

  3. Uz sagatavota grila kārto spārniņus un cep kamēr gatavi!

Previous
Previous

Grilēts arbūzs

Next
Next

Vistas gaļas šašliks