Ceptas garneles ar medu un ķiplokiem

Izteiktas garša buķete, ko veido ķiploka, sojas mērces un, protams, medus kombinācija. 20 minūtes un vakariņas ir gatavas!

Sastāvdaļas:

  • 70 g medus

  • 50 ml sojas mērces

  • 1 ĒK saspiestu ķiploku

  • 1 TK sarīvēta ingvera

  • 450 g vidēji lielu mizotu garneļu

  • 2 TK olīveļļas

Pagatavošana:

  1. Palielā bļodā sajauc kopā medu, sojas mērci, ķiploku un ingveru un kārtīgi samaisa.

  2. Marinādei pievieno garneles, samaisa un ieliek ledusskapī marinēties uz 15-30 minūtēm.

  3. Uz vidēji lielas uguns uzsilda pannu ar eļļu, var pievienot klāt arī gabaliņu sviesta. Kad panna uzsilusi, izkārto garneles, tā lai tās nav pārāk cieši, apcep 2 minūtes no katras puses.

  4. Pasniedz ar graudzētu maizi un salātiem vai tvaicētiem dārzeņiem, rīsiem. Lai labi garšo!

Previous
Previous

Vistas gaļas šašliks

Next
Next

Medū karamelizēti burkāni