Pikantais medus popkorns

Šovakar iekārtojies ērtāk dīvānā, uzliec sestdienas vakara filmu un pagatavo šo vienkāršo, bet tai pat laikā interesanto popkorna recepti!

Lai to pagatavotu rīkojies šādi:

  1. Pagatavo pokornu vēlamā daudzumā (te gan jāpiebilst – izvēlies tādu, kuram nav pievienotas garšas vai vēl labāk – uzkarsē veikalos nopērkamos beramos kukurūzas graudus);

  2. Sajauc 2 ē.k. medus un 2 ē.k. sviesta ar 1/4 t.k. kanēļa un šķipsniņu malto Kajēnas piparu. Liec masai izkust mikroviļņu krāsnī vai katliņā uz mazas uguns;

  3. Kamēr popkorns vēl ir karsts, pārber ar šķipsniņu sāls un medus/garšvielu maisījuma;

  4. Kārtīgi sakrati vai samaisi, lai garšvielas izplatās vienmērīgi!

Lai labi garšo!

Previous
Previous

Medus un jogurta parfē

Next
Next

Avokado-zemeņu tosts