Cepts halloumi siers

Vienkārša, ātra un garda halloumi siera recepte, kas būs lieliska piedeva salātiem, sendvičiem vai ēšanai tāpat! Sāļais siers kombinācijā ar medu būs gards ceļojums garšu kārpiņām.

Sastāvdaļas:

  • 1 paciņa halloumi siera

  • 1 TK olīveļļas

  • medus

Pagatavošana:

  1. Uzkarsē savu karstā gaisa krāsni (airfryer) līdz 190° C.

  2. Sagriež halloumi sieru 1 cm biezās šķēlēs. Viegli apsmērē tās no katras puses ar olīveļļu.

  3. Izklāj siera gabalus airfryer grozā, vienā kārtā.

  4. Cep  190°C temperatūrā 8 līdz 10 minūtes, pusceļā tās apgriežot, lai tās būtu vienmērīgi zeltainas.

  5. Pārslaka ar medu un pasniedz!