Cepts halloumi siers
Vienkārša, ātra un garda halloumi siera recepte, kas būs lieliska piedeva salātiem, sendvičiem vai ēšanai tāpat! Sāļais siers kombinācijā ar medu būs gards ceļojums garšu kārpiņām.
Sastāvdaļas:
1 paciņa halloumi siera
1 TK olīveļļas
medus
Pagatavošana:
Uzkarsē savu karstā gaisa krāsni (airfryer) līdz 190° C.
Sagriež halloumi sieru 1 cm biezās šķēlēs. Viegli apsmērē tās no katras puses ar olīveļļu.
Izklāj siera gabalus airfryer grozā, vienā kārtā.
Cep 190°C temperatūrā 8 līdz 10 minūtes, pusceļā tās apgriežot, lai tās būtu vienmērīgi zeltainas.
Pārslaka ar medu un pasniedz!