Sildošais ābolu/medus dzēriens

Kamēr ziema vēl šķietami ietur liela mākslinieka cienīgu pauzi, drēgnums un pelēcība neatkāpjas – bet kas var būt omu uzlabojošāks kā apziņa, ka priekšā ir nedēļas nogale? Ņem sildošo ābolu un medus dzērienu, ieritinies segā un sasildies gan no iekšpuses, gan ārpuses, skatoties savu mīļāko filmu.

Ābolus sagriež gabalos, izgriež serdi, tad liek katliņā ar ūdeni un vāra līdz āboli ir mīksti, bet nešķīst ārā.

Ābola gabalus izkāš, ļauj nedaudz padzist un tad pievieno citronu sulu un medu. Pasniedz krūzē, pievienojot svaiga ābola un citrona šķēlītes, kā arī kanēļa standziņas.

Next
Next

Lindas Vilmansones imunitātes šots