Medus-sinepju kraukšķīgie tīteņi jeb wrapi
Sastāvdaļas:
50g medus
3 ĒK dižonas sinepju
2 ĒK olīveļļas
2 ĒK ābolu etiķa
Sāls, pipari garšai
4 atkauloti cāļa šķinķīši
Romiešu vai Iceberg salāti
8 šķēles bekona
Puse sarkanā sīpola sagriezts smalkās šķēlītēs
2 avokado notīrīti un sagriezti šķēlītēs
Sauja ķirštomātu
Mazā bļodiņā pagatavo marinādi vistai, sajaucot medu, etiķi un sinepes.
Sagriež vistu strēmelītēs un pārlej ar sagatavoto medus-sinepju marinādi. Atstāj marinēties vismaz uz pusstundu.
Uzkarsē pannu uz vidēji augstas uguns, pievieno 2 ēdamkarotes olīveļļas. Cep vistu līdz tā ir zeltaini brūna un kraukšķīga.
Atsevišķā pannā sacep bekona šķēlītes.
Sagriež ķirštomātus četrās daļās, sagriež avokado šķēlītēs.
Laiks pildīt tīteņus – ņem tortiljas plāksni, vispirms liekot salātu lapu, pārslaka nedaudz ar medus-sinepju mērci. Tad liek sīpola šķēlītes, tomātus, avokado, vistu un bekonu. Ja vēlaties, pievienojiet nedaudz vēl medus sinepju mērci. Satin tortiljas un pārgriež uz pusēm.
Lai labi garšo!
Pagatavošana: