Blogs
Nozares jaunumi, tendences un viedokļi
Interesē medus maisījumi un to īpašības? Tad šis Tev noteikti noderēs!
Aicinām pieslēgties projekta “Medus maisījuma ar paaugstinātu uzturvērtību un nemainīgu viskozitāti izstrāde” noslēguma pasākumam platformā Zoom, šī gada 8. decembrī plkst. 15.00.
Projekta laikā dažādās tehnikās tika maisīti jauni medus maisījumi ar pīlādžogām un cidonijām, kā arī veiktas to analīzes, lai noskaidrotu, kā šie produkti ietekmē viens otru, kāda ir to uztuvērtība, vitamīnu un šķiedrvielu sastāvs, kā arī enerģētiskā vērtība.
 
To visu un vairāk par projektu stāstīsim nākamajā trešdienā. Vairāk informācijas un jaunumus skatīt šeit - https://fb.me/e/1MEAW9uYb, kā arī aicinām pie pasākuma (event) atzīmēt interested vai going, lai nepalaistu garām pasākumu un jaunākās ziņas!
 
Projekta vadošais partneris: SIA Meduspils - Jānis Vainovskis
Projekta sadarbības partneri:
Latvijas Lauksaimniecības universitāte - Pārtikas tehnoloģijas fakultāte
SIA Bizeco - Jānis Kronbergs
Latvijas Biškopības biedrība - Rita Bartuševica
 
Saite uz pasākumu tiks publicēta pirmdien, 6. decembrī!