Medus receptes
 

Receptes ĀRSTNIECISKĀS TĒJAS AR MEDU

ĀRSTNIECISKĀS TĒJAS AR MEDU
Tējām un arī citiem siltiem dzērieniem medu pieliek pēc garšas, pirms tam atdzesējot tos līdz 55...60 grādiem, lai saglabātos medus fermenti un citas bioloģiski aktīvas vielas. Senos laikos ūdeni tējai ņēma no avota. Ārstniecisko tēju ir ļoti daudz, un katrai tautai ir savas receptes..

There is/are 7 receptes.
Pages: 1

Recipes from category: ĀRSTNIECISKĀS TĒJAS AR MEDU
ASINSZĀLES TĒJA
Asinszāli aplej ar ūdeni, vāra uz lēnas uguns 10 min., izkāš, pieliek medu. Dzer karstu vai au...
DRAVNIEKU TĒJA
Visus komponentus sajauc, uzvāra, salej krūzēs un dzer ļoti karstu. Šī ir sena ārstnieciskās...
KUMELĪŠU- MEŽROZĪŠU TĒJA
Ūdeni uzvāra, pieber sasmalcinātus augļus un traukā ar vāku vāra 5 minūtes, tad pieber kumel...
KUMELĪŠU-PIPARMĒTRU TĒJA
Ūdeni uzvāra, pieber kumelītes un piparmētras, noņem no uguns, atstāj traukā ar vāku, lai ie...
LIEPZIEDU TĒJA AR MEDU
Liepziedus aplej ar verdošu ūdeni, ļauj ievilkties zem vāka 10...12 minūtes, pieliek medu. Dzer...
TĒJA SKOTU GAUMĒ
Olu dzeltenumus sajauc ar medu, pielej karstu tēju un pasniedz ar karstu vārītu pienu..
VIRŠU TĒJA AR MEDU
Viršu ziedus aplej ar ūdeni, vāra 2... 3 minūtes, izkāš, pieliek medu. Dzer karstu vai atdzisu...