Medus receptes
 

Receptes MEDUSŪDENS

MEDUSŪDENS
Pēc medus izsviešanas pāri paliek šūnu atvākojumi, bet pēc izspiešanas - šūnu plāceņi, kas satur nedaudz medus. Pirms šūnu pārstrādāšanas vaskā medu izskalo ar vārītu un līdz 60 grādiem atdzesētu ūdeni. Iegūtais medus ūdens noder atspirdzinošu dzērienu pagatavošanai..

There is/are 11 receptes.
Pages: 1 2 »

Recipes from category: MEDUSŪDENS
AVEŅU MORSS AR MEDU
Ogas sastampā un izspiež sulu. Atlikušajai masai pielej karstu ūdeni, vāra 5... 7 minūtes, izk...
BRŪKLEŅU (DZĒRVEŅU) DZĒRIENS
Ogas saspaida un liek mucā vai lielā pudelē, pievieno atdzesētu vārītu ūdeni un medu pēc ga...
KAFIJA AR MEDU I
Kafijas kannā liek medu, ielej ūdeni, samaisa un uzvāra. Ieber kafiju un maisot uzvāra, salej k...
KAFIJA AR MEDU II
Kafiju uzvāra, filtrē un nekavējoties samaisa ar citrona sulu un medu..
MEDUS DZĒRIENS AR ZIEDPUTEKŠŅIEM
Putekšņus vienmērīgi sajauc ar medu, maisot atšķaida ar uzvārītu un līdz 30 grādiem atdzes...
MEDUS LIMONĀDE
Medus ūdenim pieliek sīki sagrieztu nomizotu apelsīnu vai citronu un rozīnes. Trauku ar medus ū...
MEDUS ŪDENS AR ĀBOLIEM I
Ābolus sagriež 4 daļās un saliek maisā, to aizsien un liek tīrā mucā. Āboliem uzlej ūdeni,...
MEDUS ŪDENS AR ĀBOLIEM II
Ābolus nomizo, izņem serdes, sīki sagriež un saber puslitra pudelēs- pa 2 ēdamkarotēm katrā....