Medus receptes
 

Receptes MEDUS CEPUMI

MEDUS CEPUMI
Medus cepumos izmanto tikai gaišos medus ar maigu aromātu un kviešu un auzu miltus. Lai cepumos būtu jūtama medus garša, tiem ļauj pastāvē 1...2 dienas.

There is/are 15 receptes.
Pages: 1 2 »

Recipes from category: MEDUS CEPUMI
BRUĢAKMEŅI
Medu, cukuru, sviestu un ūdeni lēnām sasilda un izkausē. Gandrīz pilnīgi atdzisušajā masā p...
MAZIE RIEKSTIŅI
Cukuru ar olām sašūmē, pielej izkausētu medu, mazliet atdzesē, pieliek miltus, briežraga sāl...
MEDUS CEPUMI NO AUZU PĀRSLĀM
Saputo olas, cukuru un sviestu, pievieno medu un turpina putot, līdz masas apjoms dubultojas. Pieli...
MEDUS CEPUMI NO RUDZU MILTIEM
MEDUS RIEKSTIŅI I
Medu ar cukuru un krējumu uzvāra, iekuļ pusi miltu, pieliek garšvielas un spirtu.Atdzisušai mī...
MEDUS RIEKSTIŅI II
Sviestu saputo ar cukuru un medu. Pievieno ingveru. Miltiem pieliek saputotu sviestu un pienu. Mīkl...
MEDUS SAUSIŅI
Olas ar medu sakuļ, pielej kausētu sviestu, krējumu, pieliek miltus, sodu un samaisa. Lej uz plā...
MEDUS UN AUZU PĀRSLU CEPUMI
Sviestu, cukuru un medu labi samaisa. Pielej pienu, pieliek rozīnes, miltus, pārslas. Izrullē 2 c...